Pratite naš kanal na YouTube-u! Pratite na Tviteru Pratite na Tviteru Prijavite se na naš RSS Best Žena

NAORUŽANI DO ZUBA ČEKALI GEJEVE I PRETILI POLICIJI: Privedena dva muškarca sa automatskim puškama!

NAORUŽANI DO ZUBA ČEKALI GEJEVE I PRETILI POLICIJI: Privedena dva muškarca sa automatskim puškama!

Beogradska policija privela je dvojicu muškaraca u centru Beograda, posle desetominutnih pregovora, pošto je jedan od njih policiji pretio automatskom puškom, a njih je zatekla u automobilu oko 11.40 sati u haustoru zgrade u ulici Svetozara Markovića 54.

Beogradska policija privela je dvojicu muškaraca u centru Beograda, posle desetominutnih pregovora, pošto je jedan od njih policiji pretio automatskom puškom.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, policija je dvojicu muškaraca zatekla u automobilu oko 11.40 sati u haustoru zgrade u ulici Svetozara Markovića 54.

Jednog do njih, kojem je okrvavljena glava, policija je odmah izvela iz automobila, dok je drugi ostao u kolima preteći automatskom puškom.

Posle desetominutnog pregovaranja, muškarac iz automobila se predao, nakon čega su on i njegov prijatelj privedeni.

Još nije poznato ko je muškarcu naneo povrede ni koji su razlozi za intervenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, kao ni da li to ima bilo kakve veze s Paradom ponosa koja se održava u Beogradu.

 

Telegraf

Postavite komentar

Komentari koji su uvredljivi po bilo koga i na bilo kojoj osnovi, kao i komentari koji sadrže reklame ili linkove ka spoljnim sajtovima, neće biti puštani.

 
X